Hem Nyheter Trustly öppnar kontor i Helsingfors för att möta en ökande efterfrågan från finska onlineföretag

Trustly öppnar kontor i Helsingfors för att möta en ökande efterfrågan från finska onlineföretag

Publicerat av: Redaktionen

Trustly meddelar idag att de öppnar kontor i Helsingfors.

Trustly öppnar kontor i Helsingfors för att möta en ökande efterfrågan från finska onlineföretag 2

Från vänster: Mikko Kairtamo, försäljningschef för den finska marknaden och Johan Nord, Chief Commercial Officer på Trustly.

Öppningen sker för att möta en växande efterfrågan från finska onlineföretag och deras kunder på en snabb, enkel och säker betalningsmetod.

Medan direkta banktransaktioner är populära bland konsumenter över hela Europa är de särskilt relevanta på den finska marknaden, där 40 procent av konsumenterna föredrar bankbetalningar när de handlar online, enligt Trustlys rapport ”The State of Online Banking 2017”.

”Vi ser ett tydligt momentum på den finska marknaden. Det finns redan en efterfrågan på bankbetalningar hos finska konsumenter eftersom de är digitalt kunniga och uppskattar den hastighet, enkelhet och säkerhet som metoden ger”, säger Johan Nord, Chief Commercial Officer på Trustly.

Trustlys unika bankbetalningsteknologi som bäddas in hos e-handlarna, gör att konsumenterna kan betala utan att lämna e-handelsbutiken, vilket bevisat leder till ökad konvertering.

”Jag är glad att vi nu kan stödja befintliga och nya kunder lokalt. De finska företagen är fokuserade på resultat och Trustly kan erbjuda omedelbara utbetalningar och snabba återbetalningar till konsumenter, oavsett vilken bank de tillhör. Trustly är även värdefullt för finska företag som vill växa internationellt, eftersom de med en enkel integration kan acceptera betalningar från mer än 400 miljoner konsumenter på 29 olika europeiska marknader”, säger Mikko Kairtamo, försäljningschef för den finska marknaden.

Trustlys nya kontor är beläget mitt i Helsingfors i stadsdelen Gardesstaden, och består av ett lokalt team som specialiserar sig på konto-till-konto-betalningar online och har djupa insikter i det europeiska betalningslandskapet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>