Hem NyheterE-handel Trustly i nytt samarbete med den nordiska e-handelsplattformen Qliro

Trustly i nytt samarbete med den nordiska e-handelsplattformen Qliro

Publicerat av: Redaktionen

Fintech-företaget Trustly och den digitala e-handelsplattformen och betalningsleverantören Qliro har ingått ett nytt samarbete.

Trustly i nytt samarbete med den nordiska e-handelsplattformen Qliro 2

Oscar Berglund, vd Trustly och Patrik Illerstig, vd Qliro

Qliro förser några av Nordens största och mest välkända e-handelsföretag som CDON.com, Nelly.com och Gymgrossisten med betalningslösningar. Efter en framgångsrik testperiod under första halvåret 2017 kommer nu Trustlys metod för direktbanksbetalningar att erbjudas permanent i Qliros express checkout, Qliro One.

2016 lanserade Qliro ett användarvänligt, anpassningsbart och kostnadseffektivt alternativ till existerande kassalösningar för e-handeln, Qliro One. Genom att integrera Trustlys metod för bankbetalningar i Qliro One kan nu e-handlarna erbjuda sina kunder möjligheten att betala direkt från bankkontot.

– Vi vill göra det möjligt för konsumenter att kunna betala online på det sätt som de själva vill. Det är väldigt viktigt att vi kan erbjuda både konsumenter och handlare ett brett utbud av alternativa betalningsmetoder, och det inkluderar riktigt bra tjänster för direktbanksbetalningar. Därför är vi väldigt nöjda med att nu inleda samarbetet med Trustly som har en helt suverän banktäckning, inte bara i Norden utan i hela Europa, säger Patrik Illerstig, vd på Qliro.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Qliro och att Trustly blir direktbanksbetalningsmetod i checkouten hos några av de mest välkända e-handlarna i Norden. Vi vet att många kunder inte slutför sina köp när de inte kan betala på det sätt de vill. Trustly gör det möjligt för miljontals europeiska konsumenter att betala med den betalningsmetod de föredrar och det driver i sin tur konverteringen för e-handeln, säger Oscar Berglund, vd på Trustly.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>