Trustly hjälper Nordnet Bank att aktivera nya kunder direkt genom realtidinsättningar
Hem Nyheter Trustly hjälper Nordnet Bank att aktivera nya kunder direkt genom realtidinsättningar

Trustly hjälper Nordnet Bank att aktivera nya kunder direkt genom realtidinsättningar

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska FinTech-bolaget Trustly inleder ett samarbete med Nordnet Bank, som är noterade på NASDAQ OMX och har 532 000 kunder i Norden.

Trustlys unika plattform för realtidsöverföringar gör det möjligt för Nordnet att aktivera nya kunder omedelbart. Bara sekunder efter det att ett Nordnet-konto har registrerats kan man genomföra sin första investering eller påbörja sitt sparande.nordnet

“Vi är oerhört glada över vårt nya samarbete med Nordnet, en pionjär inom finansiella tjänster som sätter kundens behov främst,” säger Carl Wilsson, VD för Trustly. “Vår plattform för direktöverföringar täcker hela Europa, har ett enkelt gränssnitt, fungerar dygnet runt 365 dagar om året. Tack vare detta kan nu Nordnets nya kunder genomföra sina affärer direkt efter registrering. Detta bevisar värdet av Trustlys produkter och kraften i vårt erbjudande till internetbaserade finansbolag som på allvar vill erbjuda sina kunder bästa möjliga upplevelse,” tillägger han.

Inledningsvis lanseras tjänsten i Sverige, där den kommer att finnas tillgänglig för nya kunder som registrerar ett Nordnet-konto. Trustly påskyndar aktiveringen av nya kunder genom att minska tiden för att föra över pengar till ett Nordnet-konto från timmar, eller till och med dagar, till några sekunder. Kunden kan därmed börja investera och spara utan dröjsmål.

“Vår ambition är att ge våra kunder kontroll över deras sparande och vi är väl medvetna om att enkelhet och snabbhet är två nyckelfaktorer. Det är för att öka kundnöjdheten som vi har valt att använda Trustlys FinTech-lösningar. Tack vare vårt samarbete kan våra kunder börja använda vår marknadsledande investerings- och sparplattform inom loppet av några sekunder,” säger Eva Trouin, Managing Director för Nordnet i Sverige. “Vi arbetar med Trustly för att ta fram flera tilläggstjänster som verkligen kommer att förändra kundupplevelsen,” tilläger hon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>