Trippelt RUT-avdrag för barnvakt och andra tjänster

Det senaste förslaget inför 2021 med höjt tak av RUT-avdrag med tak på 75 tkr för hushållsnära tjänster, skulle innebära en trefaldig ökning jämfört med innan januariavtalet då taket låg på 25 tkr. Det skulle även betyda att fler kan använda sig av hushållsnära tjänster. En populär hushållsnära tjänst där intresset ständigt ökar är barnvakt och ett av de mest omtyckta företagen inom branschen är myNanny barnvakt. Läs mer om att deras tjänst här.

Höjning av taket på RUT-avdrag

Trippelt RUT-avdrag för barnvakt och andra tjänster 1RUT-avdraget för hushållstjänster nya förslag om att öka taket från 50 tkr till 75 tkr från och med 2021, innebär att från juli 2019 hade familjer rätt att dra av 50% på kostnaden för exempelvis professionell barnpassning upp till 50 tkr, men med senaste förslaget höjs taket till 75 tkr. Med hjälp av ökat RUT-avdrag kan fler familjer ta hjälp av en barnvakt för att få ihop livspusslet, en tjänst som hjälper många barnfamiljer i Sverige till en enklare vardag. Ett företag inom barnpassning som satsar på att förenkla barnfamiljers vardag med hjälp av en barnvakt är NannyPoppins, som även tillhör en av de största aktörerna Sverige, kontakta dem för mer information.

Trygghet för både din familj och er barnvakt

Med hjälp av RUT-avdraget kan man enkelt förstå varför många väljer myNanny och NannyPoppins framför en privatperson eller närstående till hjälp. Får man dessutom en vit lön som anställd och blir sedd vill man gärna göra ett väl utfört jobb, vilket ger ytterligare trygghet för både familjen och barnvakten. Som nanny på myNanny får alla anställda tillgång till allt man behöver för att utföra det bästa möjliga jobbet för familjen. För att det ska kännas bra för både familjen och er nanny kan ni börja med ett första gratis möte hemma hos er. Ni beskriver för företaget vilken typ av hjälp ni behöver just nu så matchas ni med en lämplig nanny, kontakta NannyPoppins om hur de kan hjälpa er familj.

Positiv påverkan på samhället med RUT-avdrag

Med förhöjt RUT-avdrag skapas även fler arbetsmöjligheter för unga personer och skapar mindre svartarbete. Att till exempel arbeta som barnvakt på ett professionellt företag som NannyPoppins innebär att man kan vara säker på att man får en vit lön, pension, försäkring via jobbet samt en fullständig utbildning. Alla anställda på NannyPoppins utbildas inom i exempelvis HLR för barn, det genomförs gedigna bakgrundskontroller samt att de anställda alltid anpassas utefter er familj, det skapar även trygghet för alla barnfamiljer som är i behov av en barnvakt. Läs mer här om hur de kan hjälpa just er familj.

Behov av barnvakt i Stockholm 

Bor du i Stockholm och vill ha hjälp av en barnflicka? Då finns det alltid hjälp att få, barnvakt Stockholm hos NannyPoppins erbjuder ett brett utbud av barnpassning, alltid personligt anpassat utefter er familjs behov. NannyPoppins finns oavsett vart du än bor i Stockholm, centralt, på landsbygden samt hela Stockholm med omnejd. Låter det intressant? Kontakta NannyPoppins om du vill veta mer.