Hem Nyheter Trintech vässar rapportfunktionen med Adra Analytics

Trintech vässar rapportfunktionen med Adra Analytics

Publicerat av: Redaktionen

Trintech lanserar nu Adra Analytics – ett nytt rapportverktyg för företag som vill få en total överblick av sina finansiella data och samla alla rapportfunktioner på ett och samma ställe.

Trintech vässar rapportfunktionen med Adra Analytics

Darren Heffernan, ansvarig för medelstora företag på Trintech

Trintech är en ledande leverantör av finansiella mjukvarulösningar och nyheten innebär att Adra Suite får en ännu vassare rapportfunktion.

– Adra Analytics har gett oss full insyn i kvaliteten och effektiviteten i vår bokslutsprocess. Vi kan identifiera vilka områden som fungerar och vilka som behöver förbättras.

Adra Analytics gör att företag kan spåra mönster och rörelser i sina siffror under en eller flera perioder. Med hjälp av business intelligence kombinerar man ekonomisk information i Adra Suite och data från exempelvis affärssystem och får en finansiell helhetsbild. Skräddarsydda paneler ger datasammanfattningar på hög nivå och möjlighet att djupanalysera hur månadsbokslutet påverkar företagets totala ekonomi.

– Vi vet att ett företags finansiella information är helt avgörande för verksamheten – speciellt i tider som dessa. Ekonomi- och redovisningskonsulter spelar en viktig roll när de tar fram information som ligger till grund för viktiga beslut. Därför är vi glada över att nu kunna erbjuda Adra Analytics. Verktyget ger den realtidsinformation som gör att ekonomikonsulter kan leverera ett bra strategiskt underlag till sina kunder, säger Darren Heffernan, ansvarig för medelstora företag på Trintech.

I dag använder över 1 800 företag över hela världen Adra Suite. Det är en molnbaserad lösning för bokslut och avstämningar och riktar sig till organisationer som snabbt vill öka sin effektivitet genom att kontrollera och få insyn i alla delar av bokföringsprocessen. Lösningen inkluderar balansavstämningar (Adra Balancer), transaktionsmatchning (Adra Matcher), ekonomisk förvaltning och kontroll (Adra Task Manager) samt rapporthantering (Adra Analytics).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>