Hem Säkerhet Trend Micro utökar avancerat klientskydd med Trend Micro Apex One

Trend Micro utökar avancerat klientskydd med Trend Micro Apex One

Publicerat av: Redaktionen

Trend Micro utökar nu sitt erbjudande inom klientsäkerhet med säkerhetslösningen Trend Micro Apex One.

Trend Micro utökar avancerat klientskydd med Trend Micro Apex One 3Lösningen söker automatiskt upp nya cyberhot, stoppar dem, och rapporterar samtidigt relevant säkerhetsinformation till företagets IT-avdelning. Trend Micro Apex One tillhandahålls både som tjänst och som programvara för lokal installation i företagets egen miljö.

Dagens IT-avdelningar måste allt för ofta hantera olika säkerhetsprodukter samtidigt för att skydda sina medarbetares klienter. Samtidigt måste de ta ställning till hur de bör agera utifrån ett ständigt ökande antal säkerhetsvarningar, vilket gör det svårt för dem att hinna hantera alla avancerade hot som deras företag dagligen utsätts för. Komplexitet i antal lösningar och en hel del manuella processer gör det svårt att proaktivt skydda sig.

För att förenkla IT-avdelningarnas vardag, och ge dem möjlighet att hålla sig uppdaterade kring aktuella hotbilder, har Trend Micro nu uppdaterat sitt skydd inom klientsäkerhet, som också fått det nya namnet Trend Micro Apex One, som ger flera lager skydd i en och samma lätthanterliga lösning.

– För att klara sig i dagens cyberlandskap krävs det flera lagers skydd, något som alltid har utgjort fundamentet i vår säkerhetsstrategi, förklarar Johan Jarl, säkerhetsexpert på Trend Micro i Sverige. Apex One är, med sina multipla funktioner, ett utmärkt exempel på detta och kommer att ge IT-avdelningarna den trygghet de behöver för att göra sitt jobb på bästa sätt.

Dessa är de tre nyckelegenskaperna i Trend Micro Apex Ones heltäckande klientskydd:

  • Automatisk sökning och hantering av hot:

Apex One bygger på XGen – en samling detekteringstekniker som aktiverar rätt typ av skydd mot respektive hot – och innefattar både branschledande patchning från Trend Micros rapporteringsprogram Zero Day Initiative, samt en rad moderna tekniker för sökning och blockering av avancerade hot.

  • Insikter om nya hotbilder:

Förutom en ökad möjlighet till sökning och hantering av hot (EDR) så har Apex One även möjlighet att sammankopplas med Trend Micros tillvalstjänst för övervakning (MDR), som ger företagens IT-avdelningar information och varningar om nya hot.

  • Flera branschledande skydd i ett:

Apex One ger en rad branschledande skydd, såsom EDR, inom en och samma lösning. Detta förenklar vardagen för IT-avdelningarna och täpper igen eventuella säkerhetsluckor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>