Hem Säkerhet Trend Micro lanserar XDR-lösning för det mest heltäckande skyddet

Trend Micro lanserar XDR-lösning för det mest heltäckande skyddet

Publicerat av: Redaktionen

Trend Micro lanserar idag marknadens mest heltäckande säkerhetslösning för företag någonsin – Trend Micro XDR.

Trend Micro lanserar XDR-lösning för det mest heltäckande skyddet 3Lösningen levererar Detection & Response-säkerhet för såväl e-post, nätverk, arbetsplatser, servrar och molntjänster.

Trend Micro XDR har utvecklats för att ge företag en detaljrik helikoptervy över potentiella säkerhetsrisker, samtidigt som man lättare kan koppla ihop mindre säkerhetsproblem som dykt upp inom andra delar av verksamhetens säkerhetsbevakning. Detta för att upptäcka mer komplexa attacker som annars ofta är svåra att detektera.

Under 2019 har Trend Micro identifierat ett stort antal cyberattacker som utnyttjat sidorörelser där de flesta cyberkriminella kringgår slutpunkter helt och hållet, vilket påvisar behovet av en mer centraliserad översikt och kontroll över IT-säkerhetsläget.

– Vi har ett konstant växande hotlandskap och upplever samtidigt brist på resurser och kompetens – en ekvation som är omöjlig att lösa, säger Johnny Krogsboll, Technical Director Nordic på Trend Micro. Detta är anledningen bakom att vi nu utvecklat denna nya säkerhetslösning för företag,

I Trend Micros XDR-lösning hänvisar “X” till de mest omfattande uppsättningarna av data från fler skyddspunkter än någonsin, vilket idag är avgörande för att hitta dolda hot. Säkerhetslösningens upptäckter är mer exakta, genereras snabbare och ger ett bättre och större sammanhang än någonsin tidigare.

– IT-säkerhet för företag kan inte förlita sig endast på att säkra arbetsplatserna, förklarar Johnny Krogsboll. Till skillnad från äldre EDR-erbjudanden (Endpoint Data Recovery) som ignorerar och inte skyddar viktiga angreppsvägar som exempelvis e-post, skalar Trend Micro över allt så att företag kan upptäcka inte bara vissa, utan alla attacksförsök, så tidigt som möjligt.

Trend Micro XDR är tillgänglig som tjänst för att förstärka företags IT-säkerhetsavdelningar med Trend Micros IT-säkerhetsexperter. XDR-lösningen förser företag med en komplett hotanalys, sökning efter säkerhetshot, responsplaner och rekommendationer för hur man ska hantera de hot som dykt upp – dygnet runt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>