Torsby Bostäder väljer Telia för TV, bredband och IP-telefoni
Hem Fastigheter Torsby Bostäder väljer nu Telia för TV bredband och IP-telefoni

Torsby Bostäder väljer nu Telia för TV bredband och IP-telefoni

Publicerat av: Redaktionen

Går i bräschen för kommunala fastighetsbolag och inkluderar bredbandet i hyran. 

Det kommunala fastighetsbolaget Torsby Bostäder har valt att ge Telia fortsatt förtroende som leverantör av tjänster för TV och bredband samt IP-telefoni.

Sedan tidigare har hyresgästerna kunna ta del av ett TV-paket från Telia som ingår i hyran.

Torsby Bostäder väljer Telia för TV, bredband och IP-telefoniNu väljer Torsby att även inkludera bredbandet i hyran, något som fortfarande är ovanligt bland kommunala fastighetsbolag.

– Först och främst vill jag tacka Torsby Bostäder för fortsatt förtroende, och vi tycker det är kul och spännande att de vågar testa nya vägar så att fler hyresgäster får tillgång till snabbt och stabilt bredband, en förutsättning för att kunna ta del av alla de digitala möjligheter som idag finns, säger Jonas Drougge, ansvarig för uppkopplade och smarta byggnader på Telia.

– Våra hem blir alltmer digitala. Allt från datorer och telefoner till TV-apparater och hushållsapparater kopplas upp via bredbandet. Det är en utveckling vi ser kommer fortsätta. Det är viktigt för oss som kommunalt fastighetsbolag att följa med i denna utveckling och vi väljer därför nu att inkludera ett prisvärt och tillförlitligt bredband med hög kvalité i hyran, berättar Håkan Laack, VD för Torsby Bostäder.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>