Tjäna pengar på att tipsa om fastigheter med nya konceptet i mäklarbranschen – Så har det gått efter 1 år
Hem Fastigheter Tjäna pengar på att tipsa om fastigheter med nya konceptet i mäklarbranschen

Tjäna pengar på att tipsa om fastigheter med nya konceptet i mäklarbranschen

Publicerat av: Redaktionen

Ambassadör Fastighetsmäkleri firar redan 1 år.

Den nytänkande mäklarfirman, som är unik i mäklarbranschen med sitt ambassadörsnätverk, startade för 1 år sedan i Stockholm.

Konceptet med ambassadörer, där du kan tipsa om köpare och säljare och på så sätt få ta del av mäklararvodet, har tagits emot väl vilket lett till att Ambassadör Fastighetsmäkleri vuxit under året med både nya kontor och nya medarbetare.

I augusti 2020 startades Ambassadör Fastighetsmäkleri, i grunden en klassisk mäklarbyrå men med ett annorlunda, nytt och unikt koncept i branschen. Konceptet bygger på att du som tipsare kan tjäna pengar på fastigheter genom att hitta en säljare eller köpare till ett objekt. Leder det till en affär får du ta del av mäklararvodet. Detta medför ett stort mervärde oavsett om du är säljare, köpare eller spekulant.

– ”Mottagandet av konceptet har varit fantastiskt och vi har många solskenshistorier. Folk tipsar om både säljare och köpare och vi delar med oss av arvodet och betalar ut pengar till tipsare”, säger Per Johansson, grundare för Ambassadör Fastighetsmäkleri.

Grundarna Per Johansson och Christian Enström har varit länge i fastighetsbranschen, senast på Eklund Stockholm New York där deras vägar möttes och Ambassadör Fastighetsmäkleri tog sin början.

”Vi visste att konceptet skulle fungera men det har trots det överträffat våra förväntningar. Alla tycker att det är bra med något nytt i branschen och både köpare och säljare är mycket nöjda. Något som är extra kul är att inte bara privatpersoner tror på konceptet utan vi har även fått in många nyproduktioner” berättar den andre grundaren Christian Enström

Tjäna pengar på att tipsa om fastigheter med nya konceptet i mäklarbranschen – Så har det gått efter 1 år

Konceptet med ambassadörer inom mäklarbranschen blev en succé, Christian & Per blickar tillbaka på ett år av expansion och många nya ambassadörer.

Företaget har vuxit snabbt och har utökat sin verksamhet. Idag finns Ambassadör Fastighetsmäkleri med fyra olika kontor i Stockholm och ett i Uppsala men inom den närmaste tiden kommer fler kontor öppnas.

– ”Vi vill att fler ska kunna ta del av vårt ambassadörskap och ser ett behov på marknaden. Vi ser stor potential i även i övriga landet då konceptet fungerar mycket bra på de orter vi finns på idag.

Ambassadör Fastighetsmäkleris ambassadörskap: Så fungerar det

Det är enkelt att bli ambassadör och börja tjäna pengar på fastigheter genom att ta del av mäklarens arvode. Som en del av Ambassadör Fastighetsmäkleri delar du bostäder till salu med ditt nätverk av kontakter eller hittar säljare av bostäder.
Ambassadörskapet går ut på att du som tipsare kan få ta del av mäklararvodet, om ditt tips leder till affär. Hittar du en säljare som väljer att anlita Ambassadör Fastighetsmäkleri, får du ta del av arvodet efter försäljning. Detsamma gäller om du tipsar om ett objekt till en köpare till som leder till affär. Att bli ambassadör är det enkla sättet att tjäna pengar på fastigheter.

Även du som är mäklare hos en annan mäklarfirma kan tipsa dina köpare om en bostad Ambassadör Fastighetsmäkleri förmedlar och på så sätt få del av mäklararvodet. Tanken är att du som tipsare genom ditt nätverk, exempelvis genom ditt breda kontaktnät eller dina många följare på sociala medier, ska få hittelön och tjäna pengar på fastigheter genom dina tips.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>