Tioex når 100 miljoner i investerat kapital och tar in ny nyckelpartner
Hem Nyheter Tioex når 100 miljoner SEK i investerat kapital och tar in ny nyckelpartner

Tioex når 100 miljoner SEK i investerat kapital och tar in ny nyckelpartner

Publicerat av: Redaktionen

I dag meddelar Tioex, en medlemsplattform för investeringar i onoterade techbolag, att bolagets medlemmar tillsammans investerat över 100 miljoner SEK under de senaste 18 månaderna.

Hundratals av Tioex’s medlemmar har haft möjlighet att investera i bolagen Klarna, Einride, Digiexam, Truecaller och Tioex, där den minsta insatsen har legat mellan 50 000 – 100 000 SEK.

Tioex når 100 miljoner i investerat kapital och tar in ny nyckelpartner

Från vänster_Nima Marefat och Johan Hägglund

– Målet för Tioex sen start är att ge medlemmar möjlighet att investera i högintressanta svenska techbolag som vanligtvis är oåtkomliga för privata investerare. Jag är otroligt glad att vi hittills har kunnat erbjuda investeringar om sammantaget 100 miljoner i riktigt fina bolag med hög kvalitet. Framåt ska vi öka takten med fler intressanta investeringsmöjligheter under året, säger Johan Hägglund, vd och grundare för Tioex.

Nima Marefat går in som ny Partner och COO på Tioex
I takt med att bolaget växer går nu Nima Marefat in som ny partner i Tioex och kommer att arbeta operativt i bolaget framåt. Tillsammans med Johan Hägglund, grundade Nima Marefat tidigare den digitala provplattformen Digiexam och har lång erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling och tillväxtstrategi.

– Jag var en av Tioex’s första medlemmar och har själv investerat flertalet gånger via plattformen. Tidigt insåg jag att tjänsten är starkt efterfrågad och att man löser ett verkligt problem när man låter mindre sparare investera i bolag som annars varit oåtkomliga för den enskilde. Jag har själv köpt in mig i Tioex och ser väldigt mycket fram emot att få arbeta för Tioex’s medlemmar tillsammans med Johan Hägglund, kommenterar Nima Marefat, ny Partner och COO på Tioex.

– Det finns ingen jag hellre bygger bolag tillsammans med än Nima Marefat och jag är jätteglad att vi nu får möjlighet att arbeta tillsammans igen. Tioex står inför en expansiv period och att få in rätt kompetens är avgörande för att bygga ut med kvalitet och växa framåt, säger Johan Hägglund.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>