Thales payShield 10K säkrar digital transformation av betalningsekosystemet i molnet
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Thales payShield 10K säkrar idag digital transformation av betalningsekosystemet i molnet

Thales payShield 10K säkrar idag digital transformation av betalningsekosystemet i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Thales presenterar idag tekniken payShield 10K som kommer att ingå i Microsofts nya betalningstjänst Azure Payment Hardware Security Module (HSM).

Det blir en ny tjänst som erbjuder krypterade operationer i realtid för att skydda betalningar i Azure.

Lösningen gör det möjligt för tjänsteleverantörer och finansiella institutioner att påskynda den digitala transformationen av sina molnbaserade betalningssystem.

  • Thales payShield 10K ser till att nya tjänsten Microsoft Azure Payment Hardware Security Module (HSM) kan köra säkra betalningsapplikationer i Azure
  • Thales levererar krypto för kritiska betalningstransaktioner i realtid
  • Finansiella institutioner får ett brett utbud av lösningar för betalningshantering och utfärdande av betalningsuppgifter samtidigt som det skyddar känsliga uppgifter

Integrering av Thales payShield 10K med Microsoft Azure Payment HSM innebär en molnbaserad lösning som möjliggör ett brett användningsområde inklusive betalningshantering, utfärdande av betalningsuppgifter, säkra nycklar och autentiseringsdata och känsligt dataskydd.

Thales payShield 10K säkrar digital transformation av betalningsekosystemet i molnet”Den digitala omvandlingen av betalningar till molnet kommer att ge betydande fördelar för finansiella institutioner och betalningsleverantörer”, säger Todd Moore, Vice President för krypteringsprodukter på Thales. ”Integration av Thales HSM-teknologi för betalningar ger finansinstitut samma höga nivåer på betalningssäkerhet, men med spännande nya möjligheter som skalbarhet, användningsbaserad prissättning och fjärrhantering.”

”Microsoft Azure Payment HSM gör det betydligt enklare att fortsätta utveckla molnlösningarna och påskynda en säker transformation av betalningssystemen”, säger Devendra Tiwari, senior director, Azure Security på Microsoft. ”Att integrera Thales payShield 10K gör att vi båda kan klara kundernas krav samtidigt som vi garanterar säkerheten och integriteten för varje betalning.”

Datasäkerhet och skydd för de som betalar via HSM

Microsoft Azure Payment HSM som levereras genom Thales payShield ger tydliga fördelar för HSM-användare med lokala HSM:er och nya deltagare i betalningsekosystem som kan välja en molnbaserad strategi från början. Dessa fördelar inkluderar:

  • Förbättrad säkerhet och efterlevnad: Azure Payment HSM-lösningen kan distribueras som en del av en validerad PCI P2PE/PCI PIN-komponent eller lösning, vilket förenklar efterlevnaden av säkerhetsrevisionen. Thales payShield 10K HSM är certifierade enligt FIPS 140-2 Level 3 och PCI HSM v3.
  • Kundhanterad HSM i Azure: Azure Payment HSM är en del av en prenumerationstjänst som erbjuder HSM:er med en enda hyresgäst och total kundkontroll samt exklusiv åtkomst till HSM. När väl HSM har tilldelats har Microsoft ingen tillgång till kunddata. På samma sätt raderas kunddata när HSM inte längre behövs för att säkerställa att fullständig integritet och säkerhet upprätthålls.
  • Fjärrhantering av payShield HSM:er: Användare av tjänsten kommer att kunna använda Thales payShield Manager för säker fjärråtkomst till HSM:er som en del av tjänsten. Flera prenumerationsalternativ finns tillgängliga för att tillgodose ett brett utbud av prestanda- och applikationskrav som snabbt kan uppgraderas i takt med slutanvändarnas tillväxt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>