FondlyAnalytics betaversion
Hem Nyheter FondlyAnalytics betaversion

FondlyAnalytics betaversion

Publicerat av: Redaktionen

FondlyAnalytics, släpper nu betaversionen av nya fondanalysverktyg.

FondlyAnalytics betaversion
FondlyAnalytics är ett högteknologiskt verktyg som hjälper institutionella investerare, finansiella rådgivare och privata sparare att välja och utvärdera fonder. Verktyget hjälper till att utföra ett professionellt och regelkorrekt arbete samt att fatta mer välgrundade investeringsbeslut.
Den enskilde rådgivaren/investeraren får nu möjlighet att analysera, utvärdera, riskberäkna samt prognostisera investeringar på ett modernt och effektivt sätt. Verktyget är helt automatiserat och presenterar fonddata som inte funnits tillgängligt tidigare.
Highlights:
* Analysera fonder
* Marknadens största databas för fondberäkningar
* Bygg egna portföljer
* Nytt betygssystem, FondlyRating, integrerat
* Prognoser och estimat med sannolikhetsfunktion
FondlyAnalytics erbjuder investerare och rådgivare marknadens främsta fondanalysverktyg baserat på ekonometriska beräkningar och akademisk portföljteori. Verktyget utvecklas kontinuerligt.
Kommande funktioner under maj:
* Betyg och prognoser i portföljverktyget
* Färdiga och optimerade portföljförslag
* Ny banbrytande riskskala

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>