Ta ut kontanter när du handlar i K-mataffärer och Neste K-stationer
Hem TeknikProduktnyhet Ta ut kontanter när du handlar i K-mataffärer och Neste K-stationer

Ta ut kontanter när du handlar i K-mataffärer och Neste K-stationer

Publicerat av: Redaktionen

På sommaren är det bra att ha kontanter. Med dem köper du jordgubbar på torget, kaffe på idrottsplanen och biljetter vid porten till sommarteatern.

Slantar är bra att ha till exempel för automater och dörrlås.

Nu får du kontanter lättare var i landet du än befinner dig. Du kan nämligen ta ut pengar i alla K-mataffärer och Neste K-stationersparbanken samtidigt som du gör inköp. Tjänsten som går under namnet Osta&Nosta har ett täckande nätverk och omfattande öppettider vilket gör det lättare att få kontanter särskilt i glesbygden och i små stugkommuner.

Kontanter kan tas ut med Sparbankernas alla Debit-, Electron- och Business Debit-kort.

Med kombinationskort väljer du debit. I kassan kan du ta ut högst 200 euro, någon lägre gräns finns inte. Ett uttag kräver alltid en köptransaktion så du kan inte enbart ta ut pengar med kortet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>