Swegaming AB lanserar ny jämförelsesajt för lån i Finland

Swegaming AB står idag bakom några av Sveriges största jämförelsesajter för lån och kreditkort i Sverige.

Swegaming AB lanserar ny jämförelsesajt för lån i Finland 1Nu har Swegaming även lanserat en jämförelsesajt för lån i Finland, Vertaalainaa.com. Med lanseringen har dem jämförelsesajter för lån och kreditkort i Finland samt för kreditkort i Norge.

Vertaalainaa.com är en del av Swegamings fortsatta strategi i att erbjuda kostnadsfria jämförelser av lån och kreditkort i Norden. På Vertaalainaa.com kan finska privatpersoner jämföra en stor mängd lån, så väl snabblån som privatlån samt ta del av guider och nyheter rörande den finska lånemarknaden.

– Redan innan vi lanserade vår jämförelsesajt för kreditkort i Finland visste vi att vi någon gång även ville erbjuda kostnadsfria jämförelser av lån till finska privatpersoner. Med Vertaalainaa.com vill vi fortsätta erbjuda samma höga kvalité och användarvänlighet som vi gör i Sverige.

Hemsidan är fortfarande i ett relativt tidigt stadie och kommer uppdateras löpande under de kommande månaderna. Bland annat väntas fler guider och långivare samt ett större fokus på att bredda antalet lånetyper som jämförs på Vertaalainaa.com.

– För oss är det väldigt viktigt att användarna upplever att dem har tillgång till allt dem behöver för att ta ett välinformerat lånebeslut. Vi vill aldrig att användaren skall uppleva att dem behöver besöka ytterligare sajter för att hitta information eller specifika långivare som dem söker. Vi bygger alltid våra sajter med målet att dem skall vara heltäckande plattformar för den nisch dem verkar inom.

Swegaming hoppas på att framöver bli en av de mer framstående jämförelsesajterna för lån i Finland. Det finns redan flera etablerade jämförelsesajter men med stor erfarenhet av flera olika marknader i bagaget tror Swegaming att dem kommer kunna erbjuda en ny nivå av kvalité och användarvänlighet som man idag sällan stöter på i Finland.

– Innan vi lanserar nya sajter gör vi alltid en grundlig koll av konkurrensen och hur marknaden ser ut överlag i landet där vi vill lansera. På så vis får vi en god uppfattning om vad vi kan förvänta oss och hur kvalitén är på de sajter som vi kommer konkurrera med. Utifrån det vi har sett är är kvalitén relativt låg men självfallet finns det även några etablerade aktörer som håller en högre standard. Med det sagt tror vi inte att det kommer vara några problem för oss att snabbt etablera oss som en pålitlig och kvalitativ jämförelsesajt för lån i Finland.