Svenska IT-säkerhetsföretaget Cuebid AB skapar tillsammans med lokala entreprenörer en ny IT-aktör i Västra Sverige

Nyligen öppnade Cuebid ett Malmökontor och vi är nu glada att kunna presentera vårt tredje kontor i koncernen.

Svenska IT-säkerhetsföretaget Cuebid AB skapar tillsammans med lokala entreprenörer en ny IT-aktör i Västra Sverige 1
Niklas Dahl, VD Cuebid Väst

Cuebid Väst med VD, Niklas Dahl, kommer säkerställa att hela Cuebids samlade erbjudande inklusive spetskompetens levereras nära kunderna i västra Sverige.

– Personligen kände jag att det återigen var dags för att etablera en verksamhet i Göteborg. Det har under några år i samband med den konsolidering som skett i branschen öppnats upp ett fönster där Cuebids erbjudande passar perfekt in för en etablering i Göteborg. Vi är ett starkt team på initialt 8 personer som etablerar oss för att leverera Cuebids säkra lösningar, med en lokal känsla och kompetens till kunderna i västra Sverige, säger Niklas Dahl, VD Cuebid Väst.

Den svenska koncernen Cuebid är i stark tillväxt och har bland annat mottagit Dagens industris utmärkelse – Di Gasell som ett bevis på ett snabbt växande företag med god lönsamhet.

Cuebid siktar på att omsätta cirka 100 miljoner kronor under 2018.

– Efterfrågan på Cuebids tjänster och spetskompetens har ökat kraftigt de senaste åren. Därför har vi under lång tid sökt efter möjligheter att nationalisera leveranserna av hela vårt erbjudande. Cuebids spetskompetenser och generiska plattform av marknadsledande infrastrukturella teknologier, hybrida driftstjänster, förvaltningsprocesser och 24/7 öppna operations center (inklusive Servicedesk, SoC och NoC) är hetare än någonsin 2018. Parar vi det med det synnerligen starka och erfarna lokala teamet i Göteborg inklusive Niklas Dahls entreprenörskap så tror vi att verksamheten har god potential att skapa stora kundvärden i regionen över tid säger Johan Malmberg, VD Cuebid Holding.