Svenska fintech startupen Vourity vinner Innovation World Cup
Hem STARTUP Svenska fintech startupen Vourity vann Innovation World Cup

Svenska fintech startupen Vourity vann Innovation World Cup

Publicerat av: Redaktionen

Svenska Vourity, en Fintech SaaS plattform för obemannade betalningar vann tävlingen Innovation World Cup som hölls i Hannover den 1 juni.

Vourity har därmed utsetts till världens mest innovativa företag i kategorin smarta städer.

Svenska fintech startupen Vourity vinner Innovation World Cup

Vourity CEO Hans Nottehed receive the award in Hannover. Jury in the background.

Tävlingen har tittat på mer än 400 startup företag från över 65 länder inom områdena Industri 4.0, lösningar för smarta städer, energi och jordbruk.

Av dessa har världens mest innovativa startups valts ut.

Juryn granskade företagens innovationsnivå, marknadspotential, kommersiell potential samt miljö och hållbarhet.

– Vourity blev utvalt tack vare vår innovativa betallösning för bland annat elbilsladdning där vi gör det möjligt att betala för laddning med vanliga betalkort. Därmed löser vi ett av det stora problemen inom elbilsladdning som gör elbilsförarna upprörda och även bidrar till att folk tvekar att byta till elbil, avslutar Hans Nottehed, CEO på Vourity.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>