Hem Finansröst Strategisk rekrytering till CGI:s svenska verksamhet och ledning

Strategisk rekrytering till CGI:s svenska verksamhet och ledning

Publicerat av: Redaktionen

För att ytterligare förstärka CGI:s expansion har Vahid Zohali rekryterats som ny chef för CGI:s verksamhet i Stockholm samt för Financial Services i Sverige.

Strategisk rekrytering till CGI:s svenska verksamhet och ledning 2

Vahid Zohali, chef Financial Services

CGI, som är Sveriges största IT-tjänsteföretag, har en stark position inom Financial Services, med många av världens ledande banker och försäkringsbolag som kunder. Förstärkningen av verksamheten är ett led i CGI:s fortsatta expansion och branschsatsningar helt i linje med en ökande efterfrågan på marknaden.

”CGI har utvecklats mycket starkt de senaste åren genom strategin att finnas nära kunder med både bransch- och IT-experter i kombination med den globala kapaciteten. Jag ser fram emot att få omsätta min erfarenhet till hjälp för våra kunders pågående transformation till digitala organisationer”, säger Vahid Zohali.

Vahid Zohali har genuin erfarenhet av IT-branschen genom ett flertal olika ledande positioner. I den nya rollen på CGI leder han verksamheten i Stockholm med ett helhetserbjudande för kundernas digitala transformation inom alla CGI:s tio fokuserade branscher.

”Vi är mycket glada och stolta över att få välkomna Vahid Zohali till CGI. Många här har haft nöjet att arbeta med Vahid tidigare och har följt hans karriär med stort intresse. Hans moderna och framgångsrika ledarskap, mångsidighet och erfarenhet kommer att vara en stor tillgång för vår fortsatta utveckling”, säger Pär Fors, Sverigechef på CGI.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>