Hem Livstil Stoneleigh lanserar premiumvinet Icon Chardonnay 2019

Stoneleigh lanserar premiumvinet Icon Chardonnay 2019

Publicerat av: Redaktionen

Idag den 27 oktober lanseras Stoneleigh Icon Chardonnay 2019 i exklusiv upplaga på 240 flaskor i Systembolagets tillfälliga sortiment.

Stoneleigh lanserar premiumvinet Icon Chardonnay 2019 2

Stoneleigh Icon Chardonnay 2019

De unika områden där Stoneleighs vingårdar är belägna ger vinet sin speciella karaktär och kvalitet. Stoneleigh-gårdarna ligger i norra delen av Wairau Valley nära Marlboroughs viktigaste flod, Wairau. Det är från den forntida flodbädden och de stenar som täcker vingården som Stoneleigh hämtat sitt namn. Stenarna lagrar och reflekterar solens värme till vinstockarna, vilket förbättrar mognadsprocessen och gör att rötterna söker sig djupt ned för att plocka upp frukt och näring.

Stoneleigh Icon Chardonnay 2019 har lockande aromatiska komponenter av mogna nektariner och vit persika insvept i citrus och flintrök, med mineralrika inslag. Vinet har en elegant och förfinad känsla med spännande syrlighet samt smaker som dröjer kvar.

Vi är väldigt glada över att exklusivt få lansera Stoneleigh Icon Chardonnay 2019 i Sverige. Med hög komplexitet och intensiva frukttoner är detta vin utmärkt att avnjutas som det är, men kan även lagras upp till fem år för ytterligare mognad, säger Anna Westermark, Senior Brand Manager på Pernod Ricard Sweden.

Stoneleigh Icon Chardonnay 2019 lanseras på Systembolagets tillfälliga sortiment idag i en exklusiv upplaga på 240 flaskor.

Stoneleigh Icon Chardonnay 2019
Art. nr.: 92506
Pris: 399 kr för 75cl
Alkoholhalt: 13,3%
Årgång: 2019

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>