Stockholm Open AB tar över Stockholm Open
Hem Livstil Stockholm Open AB tar över Stockholm Open

Stockholm Open AB tar över Stockholm Open

Publicerat av: Redaktionen

 Idag nåddes en ny överenskommelse om driften av turneringen Stockholm Open mellan parterna Stockholm Open AB och Division Group Sweden AB.

Stockholm Open AB ägs av de ideella organisationerna Stockholms Tennisförbund, Salk och KLTK.

Överenskommelsen innebär att Stockholm Open AB tar över driften och de kommersiella rättigheterna för turneringen från tidigare evenemangsoperatör Division.

Stockholm Open AB tar över Stockholm OpenFörändringen sker av ekonomiska skäl men påverkar inte genomförandet av Stockholm Open 2021.

– I samtal med Divisions ägargrupp har vi idag nått en överenskommelse som säkerställer att Stockholm Open 2021 genomförs precis som planerat på historiska Kungl. Tennishallen. Vi tar därmed över både driften och de kommersiella rättigheterna. Vi står inför ett Stockholm Open med ett av de starkaste spelarfälten någonsin och längtar nu till en vecka full av tennis i världsklass, säger Jamie Perry, vd på Stockholm Open.

Förändringen bottnar i en ekonomiskt tungt belastad situation hos tidigare evenemangsoperatören Division Group Sweden AB på grund av pandemin och förra årets inställda turnering. Division fick i uppdrag att arrangera turneringen av Stockholm Open AB 2020.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>