Delphis executive partner Stefan Erhag ny ordförande för WSG
Hem Nyheter Stefan Erhag utsetts till ny ordförande för WSG

Stefan Erhag utsetts till ny ordförande för WSG

Publicerat av: Redaktionen

Det internationella nätverket World Services Group (WSG), som är ett av världens största nätverk för advokater, revisorer och investment bankers, meddelade igår att Stefan Erhag, executive partner på Advokatfirman Delphi, utsetts till ny ordförande.

Stefan Erhag efterträder Ramón Ignacio Moyano, från Beccar Varela i Argentina, som varit ordförande det senaste året.

– WSG är idag ett mycket starkt globalt nätverk tack vare det fantastiska arbete som Ramón Ignacio Moyano, våra styrelseledamöter, regionala grupper och alla våra medlemmar har gjort. Jag känner mig mycket hedrad att bli vald till ordförande det kommande året för en så framgångsrik organisation bestående av medlemmar som är dedikerade att erbjuda högsta kvalitet, värde och service till sina klienter. Jag ser fram emot att fortsätta tillföra värde till WSG och driva arbetet framåt och tillsammans förbättra och växa nätverket och dess prestigefyllda medlemskap i denna förhoppningsvis snart postpandemiska affärsmiljö, säger Stefan Erhag.

Delphis executive partner Stefan Erhag ny ordförande för WSG

Stefan Erhag

World Services Group är det ledande globala nätverket bestående av topprankade globala firmor. Med över 120 medlemsföretag i 150 jurisdiktioner och 23 000 enskilda medlemmar, erbjuder WSG en plattform för att skapa relationer, utbyta expertis och skapa nya affärsmöjligheter sinsemellan för att bättre kunna hjälpa klienterna. Genom innovation, modern teknik och exceptionell service fortsätter WSG att växa och expandera globalt som det främsta nätverket för firmor.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>