Startup som förstärker hållbar lokal e-handel har stäng pre-seed runda
Hem NyheterE-handel Startup som förstärker hållbar lokal e-handel har stäng pre-seed runda

Startup som förstärker hållbar lokal e-handel har stäng pre-seed runda

Publicerat av: Redaktionen

Zipadoo, plattformen och samarbetspartnern som möjliggör den digitala lokala handeln, har under en pre seed-runda fått fyra nya investerare genom Maycel Invest AB, Mats Nydén, Magnus Koch och Lars-Olof Ingvarsson.

Connect är med på resan och följer dem med spänning.

-Vi är glada över att få vara med på denna spännande resa och skapa framtidens hållbara lokala e-handel, säger Mats Nydén.

Investeringen ska används för att utveckla de nuvarande platserna där Zipadoo är aktiva; Borås, Helsingborg, Frölunda Torg, Örebro och Kungsbacka.

-Att vi får med oss dessa fantastiska investerare som även bidrar med kompetens och nätverk tar oss framåt på ett spännande sätt, säger Anders Nilsson, grundare av Zipadoo.

Startup som förstärker hållbar lokal e-handel har stäng pre-seed rundaEn ny aktör i en mer hållbar framtid

Zipadoo skapar en hållbar handel där butiker och restauranger kan blomstra och göra närhet till en konkurrensfördel.

– Vi tror på att göra cityhandeln mer tillgänglig. Vi vet att boråsarna i hög utsträckning vill handla i sina lokala butiker och på detta sätt förenklar vi den möjligheten, säger Caroline Wallin, cityledare på Borås City.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>