Sprinkle startar en revolution och låter den senaste teknologin interagera i Fintec 2.0

Teknikutvecklingen har idag nått så långt att det är dags för en revolution i användandet av den och i det sammanhanget kommer Sprinkle att vara först ut med konceptet Fintech 2.0.

Sprinkle startar en revolution och låter den senaste teknologin interagera i Fintec 2.0 1
Frankfurt nästa för Sprinkle.

Bolaget räknar med ett stort intresse för verksamheten och satsar stort, genom ett omvänt förvärv kommer Sprinkle att noteras på världens kanske mest spännande lista – Frankfurtbörsen (FSE). Första handelsdagen på den tyska listan kommer äga rum redan om cirka 20 veckor. Sprinkle (eclipseassets AB u n ä) meddelar idag att man öppnar för en nyemission av aktier.

Sprinkle kommer att revolutionera hur människor uppträder och använder sig av den digitala tekniken, nu och i framtiden. Under Sprinkle´s flagg kommer man att kunna göra om sin fastighet till Tokens, låna pengar till ett projekt, investera i aktier, betala med ett Sprinkle kort, hålla koll på sin ekonomi och mycket mer. Konceptet går under benämningen, Fintech 2.0 och innebär i korthet att dagens utvecklade tekniska delar sätt ihop till en revolutionerande motor.

– I en tid när globalisering och digitalisering sprider sig över världen i rask takt, nationsgränserna suddas ut och ersätts av globala samarbeten och nätverk, öppnas nya affärsmöjligheter. Branscher genomgår snabba omställningar, klimatfrågor, ekonomisk tillväxt och samhällsutveckling toppar agendan. I den världen vill vi självklart vara en del av framtiden genom Fintech 2.0. Den alltmer framväxande Blockchain teknologin tillsammans med en revolutionerande Fin-Tech plattform skapar en helt ny vardagsstruktur för morgondagens globala människor och företag, säger Oliver Donovan, VD för Sprinkle.