Hem STARTUP Sprinkle startar en revolution och låter den senaste teknologin interagera i Fintec 2.0

Sprinkle startar en revolution och låter den senaste teknologin interagera i Fintec 2.0

Publicerat av: Redaktionen

Teknikutvecklingen har idag nått så långt att det är dags för en revolution i användandet av den och i det sammanhanget kommer Sprinkle att vara först ut med konceptet Fintech 2.0.

Sprinkle startar en revolution och låter den senaste teknologin interagera i Fintec 2.0 2

Frankfurt nästa för Sprinkle.

Bolaget räknar med ett stort intresse för verksamheten och satsar stort, genom ett omvänt förvärv kommer Sprinkle att noteras på världens kanske mest spännande lista – Frankfurtbörsen (FSE). Första handelsdagen på den tyska listan kommer äga rum redan om cirka 20 veckor. Sprinkle (eclipseassets AB u n ä) meddelar idag att man öppnar för en nyemission av aktier.

Sprinkle kommer att revolutionera hur människor uppträder och använder sig av den digitala tekniken, nu och i framtiden. Under Sprinkle´s flagg kommer man att kunna göra om sin fastighet till Tokens, låna pengar till ett projekt, investera i aktier, betala med ett Sprinkle kort, hålla koll på sin ekonomi och mycket mer. Konceptet går under benämningen, Fintech 2.0 och innebär i korthet att dagens utvecklade tekniska delar sätt ihop till en revolutionerande motor.

– I en tid när globalisering och digitalisering sprider sig över världen i rask takt, nationsgränserna suddas ut och ersätts av globala samarbeten och nätverk, öppnas nya affärsmöjligheter. Branscher genomgår snabba omställningar, klimatfrågor, ekonomisk tillväxt och samhällsutveckling toppar agendan. I den världen vill vi självklart vara en del av framtiden genom Fintech 2.0. Den alltmer framväxande Blockchain teknologin tillsammans med en revolutionerande Fin-Tech plattform skapar en helt ny vardagsstruktur för morgondagens globala människor och företag, säger Oliver Donovan, VD för Sprinkle.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>