Sökes: Erfaren agil coach med fokus på agilt förändringsarbete inom bank och finans – långt uppdrag
Hem Nyheter Sökes: Erfaren agil coach med fokus på agilt förändringsarbete inom bank och finans

Sökes: Erfaren agil coach med fokus på agilt förändringsarbete inom bank och finans

Publicerat av: Redaktionen

Är du en handlingskraftig, agil coach med stor erfarenhet av att leda agila transformationer?

Lyssnar du in din kund och har modet att lämna ramverket när det behövs?

Tror du på en stark, intern företagskultur och vill vara med och utveckla vår konsultverksamhet? Då kanske du är en MUM:are utan att veta om det.

Vi på MUM Consulting söker dig med stor erfarenhet av att leda och utveckla agila arbetssätt. Du är en engagerad, agil förändringsledare som får med folk på resan. Med fingertoppskänsla för kundernas behov vågar du komma med pragmatiska lösningar och driva igenom förändringar. Du känner dig lika bekväm med att arbeta på strategisk nivå med ledningsgrupper som att coacha enskilda team i det dagliga arbetet.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har:

  • flerårig arbetslivserfarenhet från lean-agila arbetssätt, samt erfarenhet från en större organisations omställning från traditionell projektleverans och förvaltning till lean-agilt arbete och SAFe.
  • Erfarenhet av Bank och Finans
  • Erfarenhet av förändringsledning – gärna med certifiering från exempelvis Prosci.

Dina egenskaper och drivkrafter
För att trivas på MUM och lyckas som agil konsult ute hos våra kunder tror vi att du:

  • Sökes: Erfaren agil coach med fokus på agilt förändringsarbete inom bank och finans – långt uppdragBrinner för att skapa bestående resultat som gör skillnad.
  • Har lätt för att anpassa dig till olika företagskulturer och förutsättningar samtidigt som du vågar utmana konventioner.
  • Är lyhörd, ödmjuk och prestigelös.
  • Kan engagera, inspirera och entusiasmera alla typer av människor.
  • Värdesätter en tydlig värdegrund och har ett starkt driv att utveckla både dig själv och dina konsultkollegor.

Välkommen till gemenskapen kring MUM:s köksbord
I MUM Consulting ingår du i ett gäng erfarna konsulter som rör sig i gränslandet mellan verksamhet och IT. Vi drivs alla av en genuin önskan av att våga vara annorlunda och leverera verkligt affärsvärde. Tillsammans utvecklar vi både vårt konsultföretag, våra tjänster och oss själva. Detta gör vi gärna vid MUM:s köksbord som står mitt på kontoret. Här värdesätter vi känslan av att komma hem, att få vara sig själv bland vänner och kunna diskutera intressanta frågor med likasinnade.

Vi erbjuder en uppskattad, flexibel lönemodell där du har stor valfrihet samtidigt som du ingår i en gemenskap där vi stöttar varandra i att både utvecklas och hitta givande uppdrag.

Välkommen med din ansökan till ett annorlunda konsultbolag!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>