Softronic tecknar IT-partneravtal med UC

UC har valt Softronic som IT-partner för leverans av applikationsförvaltning, applikationsdrift och teknisk drift av UCs affärsapplikationer i modern miljö.

Leveransen är plattformsbaserad och sker på en modern plattform med Continuous Delivery egenskaper, vilket medför säkerhet, tillgänglighet, effektivitet och skalbarhet.

”UC koncernen fortsätter att utvecklas och tar stora steg kring affärsutveckling. En effektiv, säker och flexibel IT-leverans är en förutsättning för denna utveckling av bolaget. Softronic har levererat IT-uc-ny-il-png3-1tjänster till UC sedan slutet av 2010 och har över tid byggt upp kunskap och relation till oss som är värdefull, vilket gör att vi väljer att fortsätta samarbeta med Softronic. Det är viktigt för oss att inte bara blir mer effektiva kring befintlig teknisk miljö utan att även snabba på tjänsteutvecklingen av nya marknadsledande tjänster”, säger Anders Hugosson VD UC.

”Det är extra roligt för oss på Softronic att få ett erkännande av vår spetskompetens med våra starka erbjudanden kring Continuous Delivery och de tjänstepaketeringar där vi kombinerar kunskap om systemutveckling, förvaltning och drift. Vi är idag en stark svensk aktör för bolag som UC där affärsutveckling och time-to market är viktiga faktorer. Vi har en stark leveransorganisation som stöttar UC i sin utveckling framåt att vara den ledande aktören på den svenska marknaden kring kreditinformationstjänster”, säger Anders Eriksson VD och grundare av Softronic AB.