Nu ska södra Sveriges främsta entreprenörer koras
Hem Event Södra Sveriges främsta entreprenörer koras

Södra Sveriges främsta entreprenörer koras

Publicerat av: Redaktionen

Måndagen den 15 november har entreprenörer från tio framgångsrika företag i södra Sverige chansen att prisas vid regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year.

Bland finalisterna som gör upp om årets priser återfinns bland andra Vasko Markovski & Joakim Appelqvist från Tretorn Sweden AB, Marjaana Alaviuhkola från Hallands Djursjukhus AB och Emil Eifrém från Neo4j i Malmö.  

Efter en omfattande nomineringsprocess är det dags för regionfinaler i den svenska upplagan av EY Entrepreneur Of The Year, en av världens främsta entreprenörsutmärkelser. Tio entreprenörer från södra Sverige kommer göra upp om priserna i en regionfinal på Malmö Opera den 15 november. De entreprenörer som har chans att vinna regiontiteln och dessutom ta en plats i den nationella finalen i Stockholms stadshus är:

  • Carl Bengtsson, Sticker App, Malmö
  • Emil Eifrém, Neo4j, Malmö
  • Magnus Andersson, Derome AB, Varberg
  • Marjaana Alaviuhkola, Hallands Djursjukhus AB, Falkenberg
  • Mikael Kretz, Qgroup, Malmö
  • Peter Nilsson, Nile AB, Ängelholm
  • Rebecca Larsson, Rawfoodshop Scandinavia AB, Karlshamn
  • Samir Smajic, GetAccept, Malmö
  • Susanne Nidemar, ProDiagnostics Scandinavia AB, Vellinge,
  • Vasko Markovski & Joakim Appelqvist, Tretorn Sweden AB, Helsingborg

Nu ska södra Sveriges främsta entreprenörer koras– Vi är en väldigt entreprenörsstark region, och precis som alltid har vi lyckats få fram 10 fantastiska finalister från södra Sverige. Det är en kul blandning av både hemorter och branscher, från djursjukhus och träindustri i Halland till klistermärken och mjukvara i Malmö. Juryn står inför en riktigt svår uppgift, säger Henrik Rosengren, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Syd.

Syftet med EY Entrepreneur Of The Year är att hylla framgångsrika entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap i Sverige.

Förutom huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year utses även vinnare i kategorierna Årets kvinnliga stjärnskott och Årets manliga stjärnskott, samt SEB:s pris Bästa internationella tillväxt. Vinnarna i de sex regionfinaler som genomförs under november och december möts i den nationella finalen i Stockholm 2022. Vid den nationella finalen utses även vinnare i kategorierna Årets sociala entreprenör och Family Enterprise Award. Den nationella vinnaren av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year kommer att representera Sverige vid EY World Entrepreneur Of The Year i juni, där entreprenörer från cirka 60 länder gör upp om titeln som världens främsta entreprenör.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>