Smartare stadsövervakning med Panasonics nya 40x zoomkamera
Hem TeknikProduktnyhet Smartare stadsövervakning med Panasonics nya 40x zoomkamera

Smartare stadsövervakning med Panasonics nya 40x zoomkamera

Publicerat av: Redaktionen

Det senaste tillskottet till Panasonics kamerasortiment erbjuder ökad användarvänlighet samt minskade lagrings- och underhållskostnader för kameraövervakning i städer.

 

Den vandalsäkra PTZ-utomhuskameran (WV-X6531N) med full HD är utrustad med en 40x optisk zoom, en Smartare stadsövervakning med Panasonics nya 40x zoomkamera 3smart zoomstabilisator och en intelligent analysfunktion för att detektera fordonsincidenter. Kameran är även utrustad med den allra senaste kostnadsreducerande teknologin baserad på smarta algoritmer, inklusive en kombination av H.265 och smartkodningsteknologi, för att minska bandbredden på övervakningsinspelningar.

 

Detta innebär att kamerorna kan minska datalagringsbehovet med omkring 70 % för rörliga scener och upp till 90 % för statiska scener, jämfört med Panasonics senaste generation av PTZ-kameror för utomhusbruk.

 

Dessutom är kameran utrustad med en inbyggd elektrisk avfuktning och ClearSight-beläggning för ökade driftmöjligheter i vått väder. Den speciella beläggningsytan står emot vattenstänk och dammansamlingar, vilket minskar behovet av underhåll samt förbättrar användbarheten och klarheten i övervakningsinspelningarna.

 

Som alla Panasonics säkerhetsprodukter så är kamerans video- och dataström krypterad av Symantec, för fullt it-säkerhetsskydd.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>