Hem Nyheter Smart Refill satsar på studenter och Campus Vänner

Smart Refill satsar på studenter och Campus Vänner

Publicerat av: Redaktionen

Smart Refill älskar kunskap, lärande och utveckling.

Smart Refill satsar på studenter och Campus Vänner 3

Smart Refill bygger sin framgång på kunskap och blir nu medlem till Campus Vänner

Därför har Smart Refill blivit medlem i Campus Vänner för att stödja det arbete organisationen gör för att öka utbytet mellan studenter på Campus Helsingborg och näringslivet.

– Vi är mycket glada att Smart Refill har valt att connecta med oss. Vi har medlemmar inom många branscher och nu har vi även en stark aktör inom Fintech och Telekom. Vi tror på möjligheter till innovation, kreativitet och nytänkande i utbytet mellan studenterna och arbetsgivare i regionen. Det är mötet mellan dessa två världar som skapar vår framtid. Smart Refill känns som ett viktigt tillskott i föreningen och en mycket intressant arbetsgivare för studenterna. Vi ser fram emot ett spännande utbyte, säger Mikael Ottebrant, verksamhetsledare Campus Vänner.

Eftersom Smart Refill sitter på ”kast-med-liten-boll-avstånd” från Campus Helsingborg och har medarbetare som gått på Högskolans utbildningar var det ett enkelt beslut att teama upp med Campus Vänner.

– Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och vi välkomnar samarbetet med Campus Vänner för att möta smarta människor som delar våra kärnvärden: teamwork, kvalitet, innovation, driv och engagemang, säger Henric Ungh, VD Smart Refill.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>