Nu släpper vi en ny version av Pythagoras webb
Hem Fastigheter Nu släpper vi en ny version av Pythagoras webb

Nu släpper vi en ny version av Pythagoras webb

Publicerat av: Redaktionen

Hösten är här och med hösten kommer en ny version av Pythagoras webb – Pythagoras webb 1.38!

När vi utvecklat Pythagoras webb 1.38 har vi fokuserat på Pythagoras media – den lösning via vilken du har möjlighet att hantera och registrera olika typer av mätare och mäta olika typer av förbrukning i dina byggnader och fastigheter.

Nu släpper vi en ny version av Pythagoras webbEftersom vi, när vi utvecklat Pythagoras webb 1.38, fokuserat på Pythagoras media, kommer vi, även i detta nyhetsbrev, fokusera på Pythagoras media. Det här nyhetsbrevet vänder sig alltså först och främst till dig som använder dig av Pythagoras media eller är sugen på att veta mer om lösningen.

Du hittar nyhetsbrevet under ”Relaterat material”, nedan.

Vid eventuella frågor och funderingar är du välkommen att ta kontakt med din kontaktperson hos oss.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>