Skåneporten förvärvar fastighet av Ronneby kommun
Hem Fastigheter Skåneporten förvärvar nu fastighet av Ronneby kommun

Skåneporten förvärvar nu fastighet av Ronneby kommun

Publicerat av: Redaktionen

Fastigheten är belägen i kvarteret Gärdet i Ronneby, vid Karlskronavägen intill E22.

Fastigheten omfattar totalt 7000 kvm mark. Skåneporten avser att expolatera området med laddstationer och andra drivmedel samt annan trafiknära servicehandel.

– Det är ett ypperligt läge för trafiknära servicehandel. Vi har kontakt med ett flertal aktörer. De första etableringarna är klara och kommer att offentliggöras inom kort, säger Andreas Meyer, VD Skåneporten och fortsätter:

Skåneporten förvärvar fastighet av Ronneby kommun

Andreas Meyer, VD Skåneporten Fastigheter

– Vi är glada över vår första investering i Ronneby och för vårt goda samarbete med Ronneby kommun, som utmärker sig genom sitt positiva företagsklimat.

– Det finns ett stort intresse för att etablera verksamhet i kvarteret Gärdet. Vi är glada över att ha sålt mark till Skåneporten. Det händer mycket positivt i Ronneby, inte minst när det kommer till utvecklingen av handeln, säger Torbjörn Lind, näringslivschef Ronneby kommun.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>