Hem Försäkring Skandia lanserar ny digital tjänstepensionslösning

Skandia lanserar ny digital tjänstepensionslösning

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Skandia en helt ny digital lösning för de mindre företagen – Bas Digital.

Skandia lanserar ny digital tjänstepensionslösning 3Anställda som är försäkrade erbjuds digital rådgivning, sjukförsäkring och hälsoförsäkring utöver tjänstepensionsavsättningar. Hela ansökningsprocessen för Bas Digital sköts enkelt direkt på webben med hjälp av Bankid.

Skandias tjänstepensionsprodukter består av tre nivåer: Bas, Plus och Flex. Nu kompletteras erbjudandet med ett nytt paket – Bas Digital. Det nya erbjudandet innehåller precis som övriga paket Skandias kostnadsfria förebyggande hälsoförsäkring och en sjukförsäkring för anställda.

– Det har funnits en efterfrågan från framförallt mindre företag att teckna tjänstepensionslösningar helt digitalt och det möter vi med Bas Digital. Ett av målen med produkten är att enkelt nå de småföretag som inte har tjänstepension för sina medarbetare. Det nya erbjudandet är också lämpligt för ensamföretagare som vill öka sin trygghet, säger Mats Tegin, chef erbjudande på Skandia.

Det digitala paketet är framtaget för företag med maximalt sju anställda/försäkrade och som vill ha en enkel lösning med få valsituationer.

Skandia Bas Digital

  • Ålderspension
  • Möjlighet att välja traditionell försäkring eller fondförsäkring
  • Sjukförsäkring och hälsoförsäkring
  • Premiebefrielseförsäkring
  • Återbetalningsskydd
  • Extra efterlevandeskydd

Läs mer om Bas Digital på skandia.se.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>