Seqr integrerar med Masterpass och skapar en mobil betalningslösning som kan användas i alla kanaler
Hem IT-Finans Trender Seqr integrerar med Masterpass och skapar en mobil betalningslösning som kan användas i alla kanaler

Seqr integrerar med Masterpass och skapar en mobil betalningslösning som kan användas i alla kanaler

Publicerat av: Redaktionen

Seqr, den innovativa och enkla mobila betalningslösningen, utvecklad av Seamless, har inlett ett samarbete med Mastercard för att skapa ett modernt och säkert sätt att betala på ett stort antal marknader i alla typer av kanaler.

Seqr fortsätter därmed sin starka innovationstrend genom att integrera med Masterpass för att Seqr integrerar med Masterpass och skapar en mobil betalningslösning som kan användas i alla kanaler 2skapa ännu mer nytta, säkerhet och enkelhet
för sina användare. Samarbetet innebär att Seqr-användare under andra kvartalet 2017 kan göra säkra och enkla betalningar online och ”in-app” hos hundratusentals e-handlare världen över där Masterpass accepteras.

 

Masterpass är en global digital betalningtjänst, utvecklad av Mastercard, som ger konsumenter möjligheten att göra snabba och säkra betalningar i alla typer av kanaler. Med Masterpass kan konsumenter på ett säkert och enkelt sätt spara sina Mastercardkort samt bank-, kredit-, och förbetalda kort från andra varumärken tillsammans med sin leveransadressinformation på ett ställe, vilket förenklar checkoutprocessen. Masterpass innebär att konsumenten inte behöver fylla i detaljerad information vid varje betalningstillfälle och ökar därför kundnyttan och enkelheten vid köp i uppkopplade enheter.

Masterpass innebär därmed en ökad kundnytta och enkelhet vid köp via digitala kanaler och uppkopplade enheter.

Masterpass har idag ett acceptansnätverk online med anslutna handlare i 34 länder. Detta acceptansnätverket kombinerat med styrkan, enkelheten och säkerheten i Seqr kommer att driva tillväxten av mobila betalningar och e-handel generellt:

Peter Fredell, Seamless VD, ser stora fördelar med samarbetet mellan Mastercard och Seqr gällande Masterpass.

”Genom integrationen med Masterpass skapar vi ett säkert och enkelt sätt för Seqr-användare att betala hos 340 000 e-handlare i hela världen. Detta är självklart ett stort steg för Seqr och tydliggör styrkan i kombinationen av Seqr och Masterpass. Det skall också tilläggas att vi genom samarbetet med Mastercard nu har skapat en mobil betalningslösning där konsumenten kan betala både hos e-handlare och i fysiska butiker globalt.”

Mats Taraldsson, digital affärsutvecklingschef för Mastercard i Norden och Baltikum:

”Vi är mycket glada över att samarbeta med en så innovativ lösning som Seqr™som kommer att stödja utrullningen av Masterpass för handel i alla kanaler, inte bara i Sverige utan även på flera olika marknader.”

En digital betalningstjänst för alla kanaler i ett stort antal marknader

Seqr har tillsammans med Mastercard i och med sitt samarbete skapat en internationell mobil betalningstjänst som fungerar i alla kanaler på flertalet marknader. Seqr fungerar via alla kontaktlösa terminaler i den fysiska handeln med hjälp av HCE (Host Card Emulation) och NFC (Near Field Communication), samt via e-handel och ”in-app” mobila köp. Förmågan att betala genom alla kanaler gör det möjligt för Seqr-användare att betala hos hundratusentals e-handlare där Masterpass accepteras och i miljontals butiker där kontaktlösa betalningar accepteras. Detta representerar en väsentlig förstärkning av Seqrs position på marknaden för mobila betalningar. 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>