Hem NyheterE-handel Seqr blir utgivare av Mastercard

Seqr blir utgivare av Mastercard

Publicerat av: Redaktionen

SEQR Payments AB, en del av Seamless Distribution AB, blir utgivare av Mastercardprodukter i Europa. 

Seqr blir utgivare av Mastercard 3Samarbetet med Mastercard kommer att göra det möjligt för Seqr att med stöd av bolagets e-pengalicens  öppna upp innovativa mobila betalningsscenarion på den europeiska marknaden och att fortsätta att driva bolagets tillväxtagenda inom mobilbetalningsbranschen.

Som medlem i Mastercardnätverket kommer Seqr att kunna utfärda kontaktlösa betalningsprodukter i Europa, vilket kommer att ge ett starkt stöd för Seqr i sin strävan att fortsätta utveckla nya sätt att betala i ett ständigt växande kontantlöst samhälle. Ytterligare tillkännagivanden rörande marknadsintroduktioner kommer inom kort.

“Vi är stolta över att bli en del av Mastercardnätverket och utgivare av Mastercardprodukter. Detta kommer att ytterligare stärka Seqr som en av de ledande europeiska leverantörerna av mobila betalningslösningar”, säger Tomas Jalling, VD för Seamless.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>