Hem Teknik SEB och Eurocard lanserar Fitbit Pay i Sverige

SEB och Eurocard lanserar Fitbit Pay i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

SEB och Eurocard meddelar idag att Fitbit Pay kommer att vara tillgängligt för deras kunder i Sverige från och med 28 november 2017.

SEB och Eurocard lanserar Fitbit Pay i Sverige 3Betalfunktionen kommer att fungera tillsammans med den smarta sportklockan Fitbit Ionic genom att koppla sitt kontokort till enheten och betala direkt från handleden.

Med Fitbit Pay kan användaren betala utan varken smartphone och betalkort vilket är både bekvämt och ger ökad frihet. Man betalar enkelt via sin enhet i butiker som tar emot kontaktlösa betalningar.

– Det känns bra att vara del av en tjänst som förenklar människors betalningar samtidigt som den bidrar till att förbättra folkhälsan. Detta är ytterligare ett exempel på hur kunskap och ny teknik underlättar vår vardag, säger Catharina Hoffsten, Eurocards expert på mobila betalningar.

– Vi är glada över att få arbeta tillsammans med SEB och Eurocard för att få Fitbit Pay till deras kunder i Sverige, och göra Fitbit Pay tillgängligt för ännu fler marknader över hela världen, säger Des Power, Senior Vice President och VD på Fitbit International. Genom att arbeta med bankinstitut globalt har vi möjlighet att öka vår räckvidd runt om i världen, driva engagemang med befintliga kunder och locka nya. Fitbit Pay ger oss en möjlighet i vårt uppdrag att hjälpa människor runt om i världen att bli friskare samt leverera nya och spännande upplevelser genom sina bankpartners. Fitbit Pay gör det enkelt för användarna att betala smidigt – ingen plånbok eller smartphone krävs.

Fitbit Pay installeras enkelt på Fitbit Ionic genom att följa några enkla steg i Fitbit-appen (för Android, iOS eller Windows) och lägger till sitt betalkort i Fitbit Wallet. Det är också enkelt att utföra kontaktlösa betalningar i butiker. Man trycker och håller ner den vänstra knappen tills du ser ditt betalkort på enhetens skärm, håll sedan din Fitbit Ionic mot betalterminalen tills en bekräftelse dyker upp på Ionics skärm.

Fitbit Pay har förbättrade skyddsåtgärder. Med en s.k. tokeniserad plattform av industristandard avslöjas aldrig en användares betalkortsinformation eller delas med handlare eller Fitbit. Dessutom väljs en skyddad PIN-kod av användaren under enhetens inställning för ett extra skyddslager.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>