Hem Event Seavus talare på konferens – AI-dagen

Seavus talare på konferens – AI-dagen

Publicerat av: Redaktionen

AI som stöd för verksamheten, 22 maj

Seavus talare på konferens - AI-dagen 4Seavus kommer att föreläsa på konferensen ”AI-dagen: AI som stöd för verksamheten” som äger rum den 22 maj i centrala Stockholm.

Magnus Andersson, Division Manager och Toni Trpkovski, CTO på Seavus kommer att hålla ett föredrag med titeln: ”Hur du identifierar och kommer igång med det perfekta användningsfallet inom AI”

Åhörarna kommer att få tips och råd kring hur man kommer igång med AI samt hur man identifierar ett riktigt bra användningsfall. Frågor som hur, när och varför man ska implementera AI i din affärs- och verksamhetsmiljö samt när man ska överväga AI som lösning för problemet (och när man inte ska göra det) kommer att presenteras.

– Vi ser att AI kraftigt har börjat påverka tillvägagångssätt, systemdesign och teknik som används för att lösa vardagliga problem. Företag och organisationer har äntligen insett potentialen med att använda AI men är kanske inte alltid helt på det klara hur det skiljer sig från att implementera en traditionell mjukvaruutvecklingslösning. Vi kan hjälpa till att förklara var AI gör mest nytta i en organisation och hur man kommer igång, säger Toni Trpkovski.

Magnus Andersson tillägger:

– Många kunder tycker det är svårt att komma igång med AI och har efterfrågat arbetsflöden och metodik så vi delar med oss av så mycket vi kan och hinner. Vi pratar till exempel om hur man identifierar vad AI kan göra för en verksamhet, vilka arbetsuppgifter som är lämpliga för automatisering baserat på AI, att man kan få oväntade insikter från de data man har och som ofta inte upptäcks med de traditionella tillvägagångssätten och slutligen hur man identifierar vilket användningsfall som är bäst att börja med.

Konferensen arrangeras av Atomer och bitar AB. Dagen riktar sig till verksamhetsfolk och du får möjlighet att lyssna på nio experter hur AI, kognitiva system och Robotic Process Automation (RPA) kan effektivisera de flesta typer av verksamheter – och även förbättra kvalitet och servicegrad!

Övriga föreläsare är bland annat; Mattias Fras, Nordea (Group Head of AI Strategy & Acceleration), Joakim Åström, Microsoft (Cloud Solution Architect & A.I.), Patrick Couch, IBM Sverige (Business Developer, AI & Cognitive Technologies) samt Johan Gabrielsson, Arbetsförmedlingen (Head of Data Science and Digital Platforms).

Läs mer om programmet och anmäl dig här: https://www.atomer.se/ai

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>