Windows 10 växer snabbt

Windows 10 är Microsofts snabbast växande operativsystem någonsin och används idag på över 300 miljoner enheter världen över.

I Sverige används nu Windows 10 på mer än 33 procent av våra datorer enligt Statcounter.

Intresset för Windows 10 är i det närmaste oöverträffat. Varje vecka pratar jag med såväl stora företagskunder som småföretagare och vanliga privatanvändare om Windows 10, och överallt möts vi av nyfikenhet och ett stort intresse för att uppgradera, säger Klas Hammar, affärsområdeschef för Windows och Surface10

Sedan mitten av maj ligger Windows 10 som en rekommenderad uppdatering för datorer med Windows 7 och Windows 8. Det innebär att uppdateringen schemaläggs och installeras vid en bestämd tidpunkt. Som användare kan du ändra den schemalagda uppdateringstiden eller helt avbryta uppdateringsprocessen.

Microsofts rekommendation är att du uppdaterar till Windows 10, då får du som användare tillgång till den säkraste och bästa versionen av Windows någonsin.

Vi har samlat tio bra anledningar till varför du ska välja att uppdatera till Windows 10 redan idag. Uppdaterar du innan 29 juli är det dessutom kostnadsfritt.