Hem Teknik Seamless levererar kontaktlös betalningslösning till Oney España

Seamless levererar kontaktlös betalningslösning till Oney España

Publicerat av: Redaktionen

MeaWallet, en del av Seamless Distribution AB, har tecknat avtal med det spanska kreditinstitutet Oney España (”Oney”) för leverans av MeaWallets proprietära teknologi för kontaktlösa kortbetalningar.

Seamless levererar kontaktlös betalningslösning till Oney España 3Teknologin kommer att levereras som managed services som integrerar MeaWallets tokeniseringsplattform med Oneys bankapplikation. Lösningen gör det möjligt för Oneys kunder att utföra kontaktlösa kortbetalningar via bankens befintliga bankapplikation. Den första fasen kommer att vara en pilot för ett begränsat antal användare, följd av en andra fas med kommersiell utrullning till Oneys alla kunder.

Avtalets ordervärde ligger inom det normala intervallet för MeaWallets leveranser mot enstaka kortnätverk, dvs. mellan 200 000 och 350 000 Euro över en treårsperiod.

Oney España är ett spanskt specialiserat kreditinstitut som tillhandahåller kreditkort och lån till konsumenter. Oney erbjuder handlare möjligheten att erbjuda sina kunder enklare, säkra och innovativa shoppingvägar i olika kanaler. Tillämpningen passar perfekt för Mea Token-plattformen för MDES och resten av MeaWallets produktportfölj inom managed services. Oney España är en del av den franska Oney Bank S.A., som verkar i 11 länder.

Lars Sandtorv, chef för MeaWallet: – Vi är stolta över att leverera en pilot och senare en kommersiell version av Mea Token Platform för MDES till Oney Servicios Financieros, förhoppningsvis bara den första av många Oney-installationer. Vi får bra återkoppling från marknaden beträffande vår servicekvalitet och affärsmodell, och vi är säkra på att detta under 2018 kommer att verka lockande för en stor del av kortutgivarna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>