Hem Fastigheter Se när Björn Gustafsson letar bostad på Booli

Se när Björn Gustafsson letar bostad på Booli

Publicerat av: Redaktionen

SBAB lyfter bostadssajten Booli och mäklarguiden Hittamäklare i andra avsnittet av säsong 3 i SBAB:s prisade humorserie “Boendeekonomi är jättekul!”.

Se när Björn Gustafsson letar bostad på Booli 3I avsnittet får vi se komikern och skådespelaren Björn Gustafsson använda sajterna för att både försöka köpa och sälja en bostad.

Efter ett annorlunda år med ökat intresse för bostadsmarknaden och stora trafikökningar på Booli, ger den nya säsongen av humorserien Booli ännu mer skjuts in i 2021.

Tidigare under året lanserade SBAB en ny gemensam varumärkesprofil tillsammans med Booli och Hittamäklare. Den gemensamma varumärkesprofilen förstärker kopplingen mellan de olika varumärkena och visar hur de hör ihop.

I den nya säsongen får vi följa Björn Gustafssons rafflande boenderesa mot ett nytt hem, med sikte på världens största digitala inflyttningsfest. Till sin hjälp på resan har han Erik Haag, som kämpar med att hålla Björn på rätt spår, Nour El Refai, som mest verkar intressera sig för inflyttningsfesten och fantastiska Nancy som styr upp trion.

– Det har varit ett exceptionellt år för Booli med ny varumärkesprofil, trafikökningar på över 50% och där trafikrekorden har avlöst varandra. Under hösten har vi också fått möjlighet att nå ut till fler genom vår första stora varumärkeskampanj vilket bidragit till att öka kännedomen för Booli ännu mer. Att därefter få lyftas upp i SBAB:s prisade humorserie är verkligen jättekul, säger Josephine Linghammar, marknadschef på Booli.

Första avsnittet, som släpptes av SBAB i slutet av november, har över 1,2 miljon visningar på Youtube. I andra avsnittet tar både Booli och Hittamäklare stor plats och visar hur sajterna är två självklara delar av boenderesan.

Prisbelönt humorserie

Kampanjen ”Boendeekonomi är jättekul” har vunnit ett flertal priser i reklam- och kommunikationstävlingar såsom 100 Wattaren, Youtube Works, Guldnyckeln, Gyllene Hjulet, Swedish Content Awards och Roygalan.

Avsnitt 2 – Björn Gustafsson får en briljant idé

Björn bor fortfarande på hotell och smider planer på att sälja Erik Haags gård för att få loss pengar till en egen bostad. Nour El Refai är sugen på inflyttningsfest och hejar glatt på. Men vem är egentligen Booli? Kan du inte se filmen? Se avsnittet här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>