Hem Nyheter SBAB utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsplats

SBAB utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsplats

Publicerat av: Redaktionen

När den globala organisationen Great Place to Work idag presenterade sin ranking och topplista över de bästa arbetsplatserna i Sverige, placerade sig SBAB på fjärde plats i kategorin stora organisationer.

SBAB utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsplats 2

Klas Danielsson, VD SBAB

Varje år rankar Great Place to Work Sveriges Bästa Arbetsplatser. Rankingen görs dels baserat på en omfattande kulturutvärdering om hur företaget aktivt arbetar för att skapa en engagerande företagskultur och dels baserat på resultatet i en medarbetarundersökning, som mäter vad som driver engagemang hos företag.

– Det absolut viktigaste för oss är att vara en attraktiv arbetsplats, eftersom det är vi medarbetare som gör SBAB så framgångsrikt. Motivation och engagemang är det som skapar framgång. Det är fantastiskt att vi för tredje året i rad är en av Sveriges bästa arbetsplatser, säger Carina Eriksson, HR-chef, SBAB.

– Vi är ett syftesdrivet och värderingsdrivet företag. Att arbeta värderingsdrivet betyder för oss att inkluderade ledarskap och självdrivande medarbetare är i centrum. Att arbeta syftesdrivet betyder för oss att ansvarstagande och hållbart företagande är i centrum. Detta arbetssätt motiverar och engagerar oss, och gör det kul att jobba på SBAB, säger Klas Danielsson, VD SBAB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>