Sätter ribban för personlarmsadministration tillsammans med Avarn Security
Hem Säkerhet Sätter nu ribban för personlarmsadministration tillsammans med Avarn Security

Sätter nu ribban för personlarmsadministration tillsammans med Avarn Security

Publicerat av: Redaktionen

Under de senaste sex månaderna har vi arbetat tätt tillsammans med larmcentralen Avarn Security för att hitta en bättre lösning för administration av personlarm.

Detta har resulterat i en helt ny integration mellan Crystal Alarm och Avarn Security.

Sätter ribban för personlarmsadministration tillsammans med Avarn SecurityNu kan en administratör lägga till en ny larmanvändare, komplett med alla detaljer såsom namn, telefonnummer, handlingsplan, behörighetskod. Larmet kan sedan användas omedelbart efter att administratören tryckt ”spara”.
Med en fullständigt automatiserad integration är vi övertygade om att risken för fel kan minimeras och att enkelheten vid upplägg av nya användare gör att man kan utrusta de som behöver personlarm utan väntetid.

Vi har redan flyttat över 30 kunder i den nya lösningen och vi har fått mycket positiva reaktioner från deras administratörer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>