SAP och Siemens i samarbete för smartare energisystem
Hem Teknik SAP och Siemens i samarbete för smartare energisystem

SAP och Siemens i samarbete för smartare energisystem

Publicerat av: Redaktionen

SAP och Siemens har inlett ett samarbete för att underlätta för både producenter och konsumenter att få bättre kontroll över dagens energisystem – men också dra nytta av den data som genereras.

SAP och Siemens i samarbete för smartare energisystem 3Det innebär att SAP upplåter sina globala försäljningskanaler för Siemens marknadsledande EnergyIP – ett verktyg för hantering av mätdata. Det kommer att marknadsföras under namnet SAP Meter Data Management by Siemens och förväntas vara tillgängligt under det andra kvartalet 2017.

Siemens smarta applikationsplattform i kombination med SAP:s verktygslösningar kommer att nå nästan hälften av alla kraftbolag i världen. Genom att lösningen beställs direkt från SAP blir inköp och stödprocesser enklare för kunderna.

Verktyget har en hög nivå av intelligens och insikt som gör att användarna kan samla in värdefull data och använda sig av den i dagens informationsdrivna värld. Realtidstillgång till enhetsdata, mätdata, kunddata och kommersiell information ger tillsammans en heltäckande bild av både kunder och tekniska anordningar. Båda företagen är övertygade om digitala affärsscenarion blir den viktigaste drivkraften till att verkligen förändra dagens energisystem.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>