Samsung Pay välkomnar ICA Banken som ny partner

Nu ansluter ICA Banken till Samsung Pay i Sverige.

Samsung Pay är en innovativ, enkel och säker digital plånbok, som accepteras praktiskt taget överallt där du kan betala med kort, vilket gör den till marknadens mest Samsung Pay välkomnar ICA Banken som ny partner 1accepterade mobila betaltjänst.

– På ICA Banken har vi sedan banken etablerades varit fokuserade på att erbjuda innovativa och enkla tjänster för elektroniska betalningar både till konsumenter och ICA-handlare. Vi var först ut med kontaktlösa betalningar i Sverige och ser lanseringen av Samsung Pay som ett naturligt nästa steg i utvecklingen inom kortområdet, säger Veronica Hedeby, chef Produkterbjudande på ICA Banken.

Samsung Pay är kompatibel med i princip alla nya och befintliga betalterminaler i Sverige. Med NFC och MST-teknik kan nyare Samsung-enheter** användas för att göra säkra och kontaktlösa transaktioner. Tjänsten lanserades den 28 april och redan nu är Eurocard, Handelsbanken, Mastercard*, Nordea, SEB, Rikskupong och Visa anslutna. Med ICA Banken ombord blir Samsung Pay tillgänglig för kunder med ICA Bankkort, ICA Bankkort Plus och ICA Bankkort Maestro.

– Vi är stolta över att kunna presentera ICA Banken som ny partner och hoppas att deras kunder kommer uppskatta möjligheten att framöver göra sina betalningar direkt med mobilen eller med sin smartklocka, säger Oscar Nöjd, affärsutvecklingsansvarig för Samsung Pay i Norden.

*Tillgänglighet, funktionalitet och andra aspekter av Samsung Pay kan komma att ändras.
** För lista över kompatibla enheter, vänligen besök samsung.com/pay