SALTO Systems investerar i teknologiföretaget Bluefield Smart Access
Hem Fastigheter SALTO Systems investerar nu i teknologiföretaget Bluefield Smart Access

SALTO Systems investerar nu i teknologiföretaget Bluefield Smart Access

Publicerat av: Redaktionen

SALTO Systems investerar i det holländska företaget Bluefield Smart Access och stärker sin portfölj av passerkontrollösningar.

Investeringen gör det möjligt för Bluefield Smart Access att fortsätta den snabba internationella tillväxten av möjligheter för deras molnbaserade lösningar.

Bluefield Smart Access är ett holländskt företag som specialiserar sig på utveckling och implementering av lösningar för fysisk identitet och passerkontroll samt integration för företag, industri och fastigheter. Lösningarna utvecklade av Bluefield Smart Access fokuserar på att automatisera auktoriseringsprocesser för personer, passerkort, mobiltelefoner, registreringsskyltar och behörigheter.

”Vi är övertygade om att med SALTO Systems stöd kommer Bluefield Smart Access att ta ytterligare ett steg i den fortsatta tillväxten av vårt företag och dess kapacitet”, säger Hans Stegeman, VD för Bluefield Smart Access. ”Jag var redan stolt över vad vi har åstadkommit som ett team på kort tid, men nu ännu stoltare med detta internationella samarbete. Jag ser mycket fram emot detta partnerskap”.

SALTO Systems investerar i teknologiföretaget Bluefield Smart Access

Bluefield Smart Access

”Det redan existerande samarbetet, mervärdet och expertis som Bluefield Smart Access kommer att tillföra SALTO Systems internationellt, och den matchande entreprenörskulturen, ledde till att SALTO Systems investerade i den framtida tillväxten av Bluefield Smart Access. ”Vi är mycket glada över att kunna tillkännage vår investering i Bluefield Smart Access, som precis som SALTO Systems grundats av ett team talangfulla entreprenörer”, säger Marc Handels, Chief Technology & Innovation Officer på SALTO Systems.

Förutom Bluefield Smart Access har SALTO Systems lagt till Gantner (Österrike), Clay (Nederländerna), Conlan (Danmark) och Danalock (Danmark) till sin portfölj under de senaste åren, vilket stärkt positionen inom molnbaserade lösningar, identitets- och passerlösningar, integrationer, mobila nycklar och kundfokuserade lösningar.

Medan Bluefield Smart Access kommer att fortsätta att verka självständigt och utföra sina lösningar och tjänster som de gör för närvarande, ser SALTO Systems och Bluefield Smart Access fram emot att kombinera kompetenser och utnyttja båda företagens tekniska kunskap och expertis.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>