Hem Nyheter Sala Sparbank inför amorteringslättnader för privat- och företagskunder

Sala Sparbank inför amorteringslättnader för privat- och företagskunder

Publicerat av: Redaktionen

I den extrema situation vi just nu befinner oss i möter banken dagligen många privat- och företagskunder som påverkas av effekterna av covid-19.

Sala Sparbank inför amorteringslättnader för privat- och företagskunder 3Företag med likviditetsproblem och privatpersoner som varslas om uppsägning är särskilt utsatta. Vi som lokal bank har en viktig roll i samhället och för oss är det självklart att på olika sätt hjälpa de människor och företag som drabbats finansiellt. Vi kommer därför erbjuda möjlighet till amorteringslättnader för privat- och företagskunder.

Just nu är konsekvenserna svåra att överblicka och vi ser redan nu att påverkan på företag är stor och många av dem upplever stora likviditetsproblem. Detta har lett till att många företag blivit tvungna att varsla anställda om uppsägning, vilket i sin tur slår mot de anställdas privatekonomi.

Stöd för våra kunder

Till våra kunder vill vi säga att vi finns här för er. Vi tar era utmaningar på största allvar och vi arbetar intensivt på att ta fram lösningar som kan bidra till att hjälpa er.
– Bland annat kommer vi att införa möjligheten att få amorteringslättnader både som privat- och företagskund, berättar Anders Hedberg, vice vd på Sala Sparbank.

Hur gör man som kund för att få amorteringslättnad?

Under vecka 13 kommer vi att kommunicera hur våra kunder kan ansöka om en amorteringsbefrielse. Information kommer att publiceras på salasparbank.se samt i våra sociala medier.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>