Säkra förvärvar tre nya förmedlarbolag
Hem Försäkring Säkra förvärvar nu tre nya förmedlarbolag

Säkra förvärvar nu tre nya förmedlarbolag

Publicerat av: Redaktionen

Säkra fortsätter sin expansiva framfart.

LUXOR FINANS, Sigillet Försäkringsplanering och Försäkringskompaniet blir en del av Säkragruppen.

Säkra förvärvade under fjolåret fjorton externa förmedlarbolag. Nu fortsätter koncernen att växa genom tre ytterligare förvärv. Det är förmedlarbolagen LUXOR FINANS, Sigillet Försäkringsplanering och Försäkringskompaniet som nu ansluter till Säkrakoncernen.

Säkra förvärvar tre nya förmedlarbolag

”Vårt mål är att expandera vidare på flera håll runt om i landet. Genom etableringen i Östergötland har vi uppnått ännu en milstolpe. Samtidigt utökar vi vår närvaro i både Norrland och Göteborgsområdet, regioner där vi ser en fortsatt stor tillväxtpotential”, säger Richard Nilsson, tillväxtchef vid Säkra.

LUXOR FINANS grundades 2002 och erbjuder tjänster inom både sak- och livförmedling. Idag finns bolaget representerat i Jönköping, Kalmar, Linköping, Norrköping, Uddevalla och Västerås.

Sigillet Försäkringsplanering, med bas i Örnsköldsvik, har varit verksamt sedan 1991 och drivs av grundaren Göran Berggren. Det Göteborgsbaserade förmedlarbolaget Försäkringskompaniet startades 2006 och består idag av åtta medarbetare med lång erfarenhet inom försäkringsbranschen. Båda bolagen är inriktade mot sakförmedling.

”Det är fantastiskt roligt att kunna välkomna ännu fler skickliga medarbetare till vår starka förmedlarkår. Det finns ett stort mervärde i att kunna erbjuda våra kunder en bred kompetens inom alla affärsben och samtidigt vara lokalt närvarande på de orter där våra kunder befinner sig,” säger Eva Pantzar Waage, vd och koncernchef vid Säkra.

Daniel Jelf, delägare vid Försäkringskompaniet, kommenterar affären så här:

”Det känns helt rätt att bli en del av Säkra som ligger i framkant inom sakförsäkringsområdet. Utöver de operationella vinsterna så handlar det om att få tillgång till digitala verktyg, unik kompetens och produkter som är svåra att upphandla för en mindre aktör. Det kommer att gagna både oss och våra kunder som får tillgång till ett bredare serviceerbjudande.”

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>