Säkra betalningar på agendan
Hem NyheterE-handel Säkra betalningar på agendan

Säkra betalningar på agendan

Publicerat av: Redaktionen

kdcn1ifqgef8mot9cdu0

Sveriges kommuner är ständigt utsatta för bluffbolag, något som uppmärksammats intensivt under de senaste dagarnas mediebevakning. Ekonomisk internkontroll och säkra betalningar blir allt viktigare i kampen mot en växande svartlista på bluffbolag. Något som tas på allvar den 21:a & 22:a oktober i Helsingborg.

För att arbeta aktivt med ekonomisk internkontroll, och öka sina chanser att undkomma de kontroversiella och tvivelaktiga metoder som utövas av flera aktiva bluffbolag idag, krävs rätt verktyg. Den 21:a & 22:a oktober träffas representanter från ett flertal kommuner och privata bolag på Radisson Blu Metropol i Helsingborg för att minimera riskerna att utsättas för bedrägerier och ekonomisk brottslighet.

Arrangören av de två seminariedagarna, Inyett AB i Helsingborg, hoppas att evenemanget ska bidra till ytterligare kunskaper i det aktiva arbetet kring ekonomisk internkontroll, och ett gemensamt utbyte med deltagarna som kan försvåra bluffbolagens möjligheter att bedriva verksamhet.

”Att arbeta aktivt med vem man bör och gör affärer med är verkligen på agendan just nu”, säger Jone Sølvik, VD & Partner på Inyett och fortsätter, ”Våra Användar- & Seminariedagar är ett viktigt redskap i kampen mot bluffbolagen, och ger oss chansen att fortsätta att skydda våra kunder i deras arbete med ekonomisk internkontroll”.

Inyett är en unik tjänst som säkerställer betalningar och förbättrar ekonomisk internkontroll. Genom att läsa miljontals betalfiler och analysera betalningar och leverantörer, förse vi våra kunder med det absolut bästa beslutsunderlaget över vem man bör och gör affärer med. Hälften av Sveriges kommuner och landsting använder Inyett.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>