Säkerhetslösningen Canary lanseras i Sverige
Hem Efter Jobbet Säkerhetslösningen Canary lanseras i Sverige

Säkerhetslösningen Canary lanseras i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Det amerikanska företaget Canary är det idag snabbast växande startup-företaget inom hemsäkerhet. Nu lanserar företaget sin säkerhetslösning för hemmet på den svenska marknaden.

Canarys allt-i-ett-lösning med samma namn som företaget, inkluderar en rad funktioner så som HD-kamera med vidvinkel och mikrofon med högkvalitativt ljud. Säkerhetslösningen mäter även temperatur, luftfuktighet och luftkvalitet så att användaren får en helhetsbild av sitt hem.press-device-3-tabletop-web

– Det har funnits en stark internationell efterfrågan på Canary sedan vi lanserade vår första crowdfundingkampanj, säger Adam Sager, VD och en av grundarna av Canary. Med vår tekniskt kunniga och designmedvetna kundbas känns det naturligt för Canary att ge sig in på den svenska marknaden. Vi ser fram emot att kunna erbjuda en enklare och mer effektiv säkerhetslösning för hemmet.

Canary har en funktion som gör att produkten lär sig och anpassar sig efter användarens hem med tiden. När den uppfattar rörelse skickar den notiser till användarens smartphone, med direktsänd HD-inspelning av ljud och bild. Om användaren upplever att något inte är som det ska kan denna aktivera ett larm på hela 90 decibel och kontakta larmnummer direkt från appen. Canary hjälper användaren att agera snabbt när något är fel och ger trygghet när allt är som det ska.

Canary började säljas i USA för drygt ett år sedan och i Kanada under sommaren 2015. Efter lanseringen i Storbritannien i oktober förra året, planerar Canary att öka sin närvaro i fler länder i Europa under de kommande månaderna, däribland de nordiska länderna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>