SäkerhetsBranschen lanserar nytt digitalt event – Säkerhetsshowen

Branschorganisationen SäkerhetsBranschen lanserar idag sitt nya event Säkerhetsshowen, ett livesänt digitalt event där tittarna under en timmes tid får se profilerade och högaktuella gäster diskutera de viktigaste frågorna inom säkerhet just nu.

SäkerhetsBranschen lanserar nytt digitalt event – Säkerhetsshowen

Den första Säkerhetshowen kommer att livesändas den 28 april klockan 14.00 på SäkerhetsBranschens sociala medier och evenemanget kommer att vara helt kostnadsfritt.

SäkerhetsBranschens vd Joakim Söderström kommenterar.

– I en tid när mycket ställs om till digitalt är det här ett perfekt sätt för oss att fortsätta skapa nätverk och belysa medlemmarnas och branschens frågor. Det känns dessutom riktigt kul att kunna göra det på ett både informativt och underhållande sätt.

SäkerhetsBranschen har ännu inte gått ut med namnen på Säkerhetsshowens första gäster, utan skriver själva att de kommer att avslöja det inom kort. Joakim Söderström fortsätter:

– Det jag kan säga redan nu är att det är två riktigt intressanta och aktuella personer som man inte vill missa. Vi är glada över att de har tackat ja till att göra det här med oss och ser fram emot ett fantastiskt spännande och bra event!