Safeture tecknar fyraårigt avtal med Europeiska centralbanken, ECB
Hem Säkerhet Safeture tecknar 4-årigt avtal med Europeiska centralbanken, ECB

Safeture tecknar 4-årigt avtal med Europeiska centralbanken, ECB

Publicerat av: Redaktionen

SaaS-bolaget Safeture AB i Lund, har vunnit en offentlig upphandling om ett fyraårigt ramavtal avseende travel risk management för den Europeiska Central Banken (ECB) i Frankfurt.

I avtalet ingår också möjligheten att ansluta EU:s övriga centralbanker samt medlemmarna i Eurosystem Procurement Coordination Office (EPCO).

Safeture tog hem avtalet i hård konkurrens och tillsammans med sin samarbetspartner Falck Global Assistance. Det totala värdet påverkas av hur många av bankens anställda som nyttjar tjänsten samt vilka av övriga centralbanker inom ECB som ansluter.

Safeture tecknar fyraårigt avtal med Europeiska centralbanken, ECB

Magnus Hultman CEO

Europeiska Central Banken får nu tillgång till Safetures unika plattform för att hantera anställdas säkerhet, oavsett var de befinner sig.

– Att vi har vunnit ett prestigefyllt uppdrag i hård konkurrens vittnar om styrkan i vårt erbjudande. Det visar också att vår affärsmodell – som bygger samarbete med ledande partners såsom Falck Global Assistance – fungerar väl.

– Ramavtalet bidrar till att stärka vår ställning på den viktiga tyska marknaden och rymmer stor potential med Europas centralbanker, säger Magnus Hultman, VD i Safeture.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>