Safeture inleder samarbete med globalt risk- och säkerhetsbolag i Australien
Hem Säkerhet Safeture inleder samarbete med säkerhetsbolag i Australien

Safeture inleder samarbete med säkerhetsbolag i Australien

Publicerat av: Redaktionen

SaaS-bolaget Safeture AB i Lund har inlett ett samarbete med det globala risk- och säkerhetsbolaget G|24 i Australien.

Partnerskapet innebär att Safture fått i uppdrag att utveckla en integrerad plattform för riskreducering och incidenthantering, Global Alert by Safeture, för G|24.

– Vår långa erfarenhet av riskhantering har gett oss en unik position och vi visste därför exakt vilken teknik vi behövde. Partnerskapet med Safeture innebär att vi kan erbjuda en förstklassig säkerhetsplattform till våra kunderTillsammans med alla de moduler som följer med plattformen, har vi det perfekta verktyget för våra rådgivnings- och incidenthanteringslösningar, säger Brett Wheatley, koncernchef på G|24.

Den första klara kunden är ett av de största universiteten i Australien, som nu kan ta del av Safetures plattform för sin riskhantering.

Safeture inleder samarbete med globalt risk- och säkerhetsbolag i Australien

Magnus Hultman, VD för Safeture

– Kombinationen av vår medicinska kunskap och säkerhetsexpertis samt Safetures förmåga, kommer att skynda på utvecklingen inom detta område och ger oss en spännande möjlighet att verkligen skaka om branschen, samtidigt som vi erbjuder skydd i världsklass för organisationer och deras personal, säger Julian Heath, VD på G|24.

– Avtalet med G|24, en välrenommerad expert inom Risk & Crisis Management Solutions, befäster Safeture som en ledande leverantör av tekniska lösningar för anställdas säkerhet. Det nya partnerskapet ger oss tillgång till den australiensiska marknaden där vi ser en enorm potential och samarbetet har redan börjat generera affärer, säger Magnus Hultman, VD för Safeture.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>