Safeture medverkar på småbolagsdagarna
Hem STARTUP Safeture deltar på Aktiespararnas småbolagsdagar

Safeture deltar på Aktiespararnas småbolagsdagar

Publicerat av: Redaktionen

Safeture deltar på Aktiespararnas småbolagsdagar 13-15 juni.

Företagets VD Magnus Hultman kommer att presentera Safetures spännande utveckling från ett litet start-up till ett av världens ledande SaaS-bolag inom säkerhet med mer än 4 000 internationella företag och organisationer som kunder.

Safeture medverkar på småbolagsdagarna

Magnus Hultman CEO

Förutom den historiska utvecklingen kommer han att berätta om vilka enorma möjligheter som finns för bolaget och hur behovet av Safetures plattform ökar, inte minst i oroliga tider.

Även pandemin och det nya sättet att arbeta hemifrån vissa dagar, har fått många företag och organisationer inse behovet av att säkert kunna kommunicera med och informera sin personal, oavsett var de befinner sig.

Magnus Hultman presenterar Safeture på måndag, den 13 juni klockan 16.00.

Arrangemanget genomförs under flera dagar på plats i Stockholm men kan också följas live via aktiespararna.se.

Safeture inbjuder dig som journalist, analytiker eller aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live.

Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>